Skip to main content

Vårt erbjudande

Det är många bitar som inte bara ska passa ihop utan även lira så att skön musik uppstår för dina deltagare. Vi vill inte skapa ännu ett möte i mängden utan få vara med och se när kunskap förflyttas och nya idéer föds. Våga sträcka målsättningen lite längre än vad du annars skulle gjort.  Verktygslådan du ser här, står helt till ditt förfogande!

Rådgivning

Du har alltid tillgång till kvalificerad rådgivning under hela processen. Vi finns antingen på mejl eller telefon och skulle det behövas deltar vi även i arbetsmöten, som en sorts adjungerad projektledare.

Projektledning

För oss är handlngskraft och självständighet viktiga ledord. Det är många små och stora saker som ska hållas koll på och situationer som ska lösas, inte sällan ad hoc. Vi håller koll åt dig så du tryggt kan arbeta med mötets innehåll.

Urval

Vilka krav ska vi ställa på mötesanläggning och hotell? Vi hjälper dig se bakom tjusiga presentationer och kan ställa rätt sorts frågor för att hitta just den anläggning som passar bäst. Vi är helt objektiva  utan koppling till viss anläggning eller hotellkedja.

Kommunikation

Vi har många verktyg för kommunikation. Mejlutskick, sms-påminnelser, responsiva hemsidor och mobilwebbar är bara några av de verktyg vi kan erbjuda. När mötet väl är slut hjälper vi dig gärna med en snygg och pedagogisk enkät till alla deltagare.

Ekonomi

En konferens omsätter inte sällan stora belopp. Vi hjälper dig göra en pålitlig budget, och skapar en bra ekonomisk struktur där vi hanterar alla kostnader, fakturerar deltagaravgifter, ombesörjer kortbetalning och mycket annat. Allt fullt transparent.

Administration

Säker registrering och hantering enligt kraven i GDPR. Seminarielval, deltagaravgifter, hotellbokningar och mycket annat pedagogiskt och lättförstått av deltagarna. Bekräftelser med vändande epost där val framgår. Vi har koll på deltagare, specialkost, logilistor och mycket annat.